Lange avonden op het terras

Als je op vakantie gaat naar een warm land dan kan je heerlijk genieten van de lange avonden op het terras. Dit mediterrane gevoel mis je vaak in eigenland. Gelukkig is daar wel een oplossing voor met infrarood terrasverwarming. Dit zijn geen gewone warmte lampen waarmee het terras wordt opgewarmd. De infrarood terrasverwarming geeft stralen die rechtstreeks de huid bereiken. De stralen zorgen zo voor een warme deken over je lichaam heen. Door de verwarming aan te zetten krijg je even dat mediterrane gevoel terug toen je op een terrasje zat in het buitenland.

Blijf warm met infrarood terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming zorgt ervoor dat je nu in Nederland lange avonden op het terras kunt zitten. Zelfs tijdens de koude wintermaanden is jouw terras aangenaam warm. Een winter barbecue behoort zo tot de mogelijkheid. Terwijl iedereen binnen zit met de kachel op een hoog vermogen, zit jij rond de barbecue met je eigen infrarood terrasverwarming. Eindelijk kan je met het hele gezin buiten genieten van je prachtige tuin tijdens de winteravonden. Er gaat niemand meer vroeg naar huis of naar binnen toe omdat het halverwege de avond koud wordt. Met de infrarood terrasverwarming kan je echt een gezellige avond tegemoet gaan.

Gezellige, warme en lange avonden

Een gezellige en knusse sfeer kan met onze infrarood terrasverwarming op verschillende manieren gecreëerd worden. Er zijn klassieke gevel heaters verkrijgbaar in onze shop, maar ook moderne staande heaters. Je kunt bij onze verwarming kiezen uit elektra of op gas. De meeste heaters staan namelijk bekend als grote stroomverbruikers. Met een gas heater ben je een stuk voordeliger uit en kan je voordelig je terras verwarmen. Een mooi voorbeeld hiervan is Flameheater Eiffel. Dit is een heater op gas met een design vorm. De heater heeft namelijk veel weg van de beroemde Franse Eifeltoren. In onze webshop kan je terecht voor de diverse terrasverwarmers op stroom of gas.

Een gezellige en knusse sfeer


We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Terrashaarden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0