Breng de woonkamer naar je achtertuin met de tuinhaard

Het is romantisch en sfeervol tegelijkertijd, een openhaard in de woonkamer. Bij deze sfeer hoort vooral een compleet winter tafereel. Maar waarom zou je niet van de warmte uit een openhaard kunnen genieten in de achtertuin? Met een tuinhaard breng je de gezelligheid van de winter naar je eigen achtertuin. De sfeer is exact hetzelfde als een openhaard en je kunt heerlijk genieten van de warmte in je eigen achtertuin. Een tuinhaard verwarmt gerust je complete terras tijdens een koele zomeravond.

genieten van de warmte in je eigen achtertuin

Geniet van het prachtige vlammenspel

Net als bij een openhaard kan je genieten van het prachtige vlammenspel. De rook wordt netjes afgevoerd via het rookkanaal in de lucht. Je hebt zo geen last van de rook uit je eigen openhaard. De tuinhaard is vooral de perfecte oplossing voor als je zelf geen openhaard in huis hebt. De kosten voor het maken van een rookkanaal zijn hoog. Daar komt nog eens bij dat de openhaard veel ruimte inneemt in huis. Een tuinhaard is kant-en-klaar en je kunt direct beginnen met stoken en genieten van het vlammenspel. De rook wordt netjes afgevoerd door het bijgeleverde rookkanaal zodat je alleen nog hoeft te genieten van de gezelligheid.

Tuinhaarden in modern of klassiek design

In onze webshop vindt je een groot aanbod aan tuinhaarden. De tuinhaarden zijn verkrijgbaar in een modern design of juist een klassiek design. Zo is er voor iedere stijl een tuinhaard verkrijgbaar. De meeste tuinhaarden zijn zelfs binnen 48 uur leverbaar. Je kunt zo lekker snel genieten van de gezelligheid in je eigen achtertuin. De meeste haarden zijn gemaakt uit robuust RVS, waardoor ze gerust de hele winter buiten kunnen staan. Je kunt zo op ieder moment van het jaar genieten van je eigen tuinhaard. Dit is voor heel veel mensen een groot voordeel aan de tuinhaarden.


We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Terrashaarden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0