Terrashaard Helios opnieuw populairste terrashaard

Voor de tweede keer op rij is Terrashaard Helios uitgekozen tot de populairste terrashaard. Terrashaard Helios is prachtig vormgegeven en heeft een moderne stijl. Dit is de reden dat we net als vorig jaar massaal kiezen voor deze moderne terrashaard. De terrashaard heeft veel weg van een kleine openhaard en doet het daardoor goed onder de terrashaarden. De warmte van de terrashaard zorgt er ook nog eens voor dat we er lekker warmpjes bijzitten tijdens een koele zomeravond. Zomeravonden worden met deze terrashaard extra lang en warm.

iedereen op het terras kan genieten van het vlammenspel zonder rook

Verlengd rookkanaal en prachtig zicht op het vuur

Terrashaard Helios ziet er niet alleen prachtig uit, maar werkt ook nog eens fantastisch als openhaard. De terrashaard is voorzien van een lang rookkanaal. Dit rookkanaal zorgt ervoor dat iedereen op het terras kan genieten van het vlammenspel zonder rook. De rook wordt netjes hoog in de lucht afgevoerd zodat je er zelf geen last van hebt. Terrashaard Helios is zo extra functioneel gemaakt en doet het daardoor ontzettend goed. De design en de rookafvoer worden als grote pluspunten van de terrashaard genoemd.

Terrashaard Helios online bestellen

Terrashaard Helios is online te bestellen in onze webshop. Omdat het de populairste terrashaard van dit jaar is hebben we groot ingeslagen. Je kunt de Terrashaard Helios meestal op voorraad bij ons bestellen. Dit betekend dat je binnen 48 uur de terrashaard in huis hebt. Je kunt de haard als je op tijd besteld dus nog in het weekend gebruiken. Steek gerust na de barbecue je eigen haard aan en je zit er zo lekker warmpjes bij. Je hebt bijna het idee dat je in het Zuiden van Europa verblijft met aangenaam warme tempraturen. Je kunt heerlijk genieten van het vlammenspel en de prachtige vormgeving van je terrashaard. Je terrashaard is een prachtige blikvanger waar je echt van kunt genieten tijdens een koele zomeravond.


We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Terrashaarden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0